Shadow

Top Bästa Bronzer (Solpuder) Bäst i Test

Bronzers har länge varit ett viktigt steg i våra skönhetsrutiner.

Dess subtila tillägg kan göra en stor skillnad för att belysa och omvandla vår hud och look med bara ett svep av borsten för att ge dig färk “från-semestern” lyster.

När sommaren känns långt borta, ger bronzers en välbehövlig dos solsken till även de mörkaste vinterdagarna utan att oroa sig för de potentiella dumma biverkningarna av spray tans eller solarium.

Bronzers finns i tre huvudformer; pinnar, pulver och vätska och kan ha en glittrig eller matt finish beroende på dina önskemål.

Vilken typ av bronzer är bäst för dig?

För nybörjare är det förmodligen bäst att hålla sig till pulverformatet eftersom de är de enklaste att uppnå en jämn applikation med. De fungerar också bäst för dem med fet eller kombinerad hud, men det är viktigt att förbereda ordentligt innan du applicerar. Använd grundfärg eller fuktighetskräm och applicera foundation för att ge formelns hållkraft. Välj en medelstor fluffig borste med en platt topp för hela ansiktet och en vinklad borste för kontur för att bli av med överskott.

För en vätske- eller krämbronzer brukar de applicera mörkare än sina pulvermotsvarigheter och är inte lika dumt. Med det sagt kan de ha en bättre glans och fungera bättre för dem med torr hud. Applicera med en svamp eller dina fingrar eller kombinera med återfuktande kräm för att underlätta.

Var ska jag applicera bronzer?

Använd din bronzer för att accentuera och belysa vissa områden och lägg till definitionen i ditt ansikte. Applicera på områden där du är mest solbrun, om hårfästet, kindbenen och näsan.

Nedan listar vi tips på några av de bästa bronzers (solpuder) på marknaden


Charlotte Tilbury Airbush Bronzer No 2 Medium

Den nya CT Airbrush Bronzer i medium passar perfek till medelhudtoner.

Guerlain Terracotta Matte

Ett vackert alternativ är Terracotta Matt-formeln.

Den här är väldigt lätt att applicera och blanda, och det känns bokstavligen lätt som luft på huden. Formeln använder Kaolin, som är en vit lera känd för sin mattningsförmåga. Och naturligtvis luktar det helt fantastiskt i äkta Guerlain Terracotta-stil.

Guerlain Terracotta Nude

Vi måste rekommendera Terracotta Nude från Guerlain och denna är också vacker på ljusa till medelhöga toner. Detta är en mycket speciell ren bronzer med massor av glöd. Den använder speciell teknik som innebär att dess ton anpassas till individuella hudkomponenter.

Charlotte Tilbury Airbush Bronzer No1 Fair

Denna är verkligen lätt och kommer definitivt att vara bra för den superbleka. En fantastisk bronzer helt enkelt.

NARS Bronzing Powder San Juan

Ett bra alternativ för blek hud kommer från NARS. Den här har en fantastisk supermjuk guld men har en lite lättare bronsskugga.

NARS Bronzing Powder Matte Vallarta

NARS gör en fantastisk bronzer för blekare hud. Den kallas Vallarta och är fantastisk på ljusare hudtoner som älskar en sammetaktig finish.

Chanel Les Beiges

Om du gillar en krämprodukt är Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream ett underbart lyxalternativ.

Fenty Cheeks Out Cream Bronzer in Butta Biscuit

Cream bronzer från Fenty är ett lysande, mer prisvärd alternativ och ger en något glansig finish.

Chanel Les Beiges

Denna bronzer använder en blandning av vax och pulver för enkel applicering och en lätt mattande effekt, men det finns också ljusreflekterande pigment för utstrålning.

Fenty Cheeks Out Cream Bronzer

Fenty cheeks out cream bronzer i butta biscuit en mycket bra tonsmatch. Den är väldigt prisvärd också.

Nudestix Nudies Matte

För ultimat bekvämlighet är Nudestix Nudies Matte något att välja. Enkel att applicera med fantastiskt resultat. Den har en matt yta och också en långvarig formel som gör den till ett bra alternativ för oljigare hudtoner.

Clinique Powder Pop Flower Bronzer

Den nya Clinique Powder Pop Flower Bronzer i Solar Pop är en perfekt bronzer för ljus till medelhud. Strukturen är vacker. Den ligger på vackert för en naturlig glow, lyster, och glans. Den har en matt satinfinish som är underbar.

Estee Lauder Bronze Goddes Matte & Glow Trio

Denna produkt – Estee Lauder Bronze Goddess Matte & Glow Bronzing Trio är väldigt mångsidig. Du kan använda enskilda nyanser för att skulptera, och den har en matt men look men samtidigt underbar lyster.

NARS Bronzing Powder Mattte

Formeln av bronzer nnehåller noll skimmer så att inte glans läggs till på huden, men den är berikad med botaniska oljor för att sköta och mjuka.

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Charlotte verkligen förstår mogen hud. Produkterna är väldigt effektiva och resultaten blir fantastiska.

Guerlain Terracotta Matte

Guerlain Terracotta Matte bronzer innehåller Kaolin Clay för att försiktigt absorbera överskott av talg. Den finns i tre nyanser, ljus, medel och djup.

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer har en matt yta vilket gör också gör den lämplig för oljigare hy.  Det finns fyra nyanser att välja mellan.

Clinique Powder Pop

Clinique Powder Pop Flower Bronzer är ett bra alternativ för fet hud eftersom den har en matt formel utan glans utan istället en smickrande glans. Det är långvarigt också så kommer att hålla sig på plats.

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Den nya Airbrush Bronzer från CT har rätt finish för konturer eftersom de är skimmerfria, så det skulle komma att välja rätt nyans.

Nars Bronzer

Nars bronzer har länge varit favoritprodukter som erbjuds i två mångsidiga nyanser; Laguna och Casino. De ser mörkare ut i förpackningen än färgen verkar på huden men erbjuder ändå en frisk glöd med en gyllene kopparfinish.

Denna bronzer är bäst för lätta till medelhudtoner. Formeln bygger bra och är lätt att blanda, vilket ger dig mer kontroll. Detta pulver har en subtil glittrig glans.

Becca Sunlit Bronzer

Becca bronzer är fantastisk eftersom den skapar en diskret finish. Den finns i fem färger som fungerar för alla hudtoner.

Det fina texturpulvret glider på huden och smälter sömlöst för att skapa en realistisk finish men med en härlig subtil skimmer. Den upplysta bronzer get dig en slät, felfri och gyllene glöd.

Clinique Powder Pop

Clinique Powder Pop Flower Bronzer är en utmärkt kandidat för mer mogen hy. Den har en mycket jämn konsistens som glider på och inte sätter sig i porer eller linjer.

Chanel Les Beiges

Krämer är också bra för mogen hud och en rekommendation är icke-matta texturer för en ännu mer smickrande finish. Även om Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream har mattande egenskaper ger den fortfarande en härlig glow, så det är ett bra alternativ.

Fenty Cheeks Out Cream Bronzer

Denna bronzer är perfekt för mogen hud eftersom den ger en vacker daggig men jämn finish.

Benefit Hoola Matte Bronzer

Den fluffiga pulverborsten gör det enkelt att använda, medan den pigmentpackade formeln tar din hud från tråkig till drömmande i ett svep.

BareMinerals Endless Summer Bronzer

BareMinerals göra applikationen enklare än någonsin. Den pressade pulverformeln är mineralbaserad och ren. Den appliceras sömlöst på huden med en matt täckning som är blandbar och inte kommer att bli ojämn.

Bronzern är väldigt pigmenterade och har en intensiv färg. Det lämnar dig med en felfri hud som är långvarig.

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer

Denna bronzer finns tillgänglig i flera färger. Du kan ha en mycket täckande bronzer om du blir något mörkare än din hudfärg eller istället väljer en pulverliknande produkt om du går ner i den ljusare änden av spektrumet.

Den tätt pressade formulan är enkel att använda, så att du kan börja med en subtil glow och bygga färgen gradvis. Det finns ingen skimmer eller gnista i formeln och den avger en varm glödande nyans.

Soleil Glow Bronzer

Denna Tom Ford bronzer är lyxig och kommer i en elegant förpackning där den är smyckad med guldfläckar.

Formeln är närande tack vare kombinationen av kakaofrösmör, mangofrösmör och cupuaçu-smör men den har en lysande och felfri finish. Soleil Bronzer är också långvarig både i applikation och produktlivslängd.

Soleil Tan de Chanel

Denna bästsäljande Chanel-produkt är en extremt anpassningsbar bronzer. Den innovativa produkten har en fast mousse struktur som liknar en grädde men glider på huden som ett pulver, vilket lämnar en fin glow och fin lyster. Du kan till och med blanda med din fuktighetskräm för att öka blandningsförmågan eller blöta din borste för enkel användning.

Även om det kan tyckas tjockt, när det är på huden, känns den extremt lätt, och du behöver du bara en liten mängd för att ta del av fördelarna.

Yves Saint Laurent Sahariennes Bronzing Stones

Inte bara är detta YSL-alternativ en extremt attraktiv produkt med sin design och lyxförpackning, utan det är också en fantastisk bronzer. Pulvret är viktlöst och smidigt.

Applicera över hela ansiktet eller använd som kontureringsverktyg för mer definierad glow. Den har en lätt, varm finish som gradvis byggs upp utan att sjunka ner i fina linjer eller torkar ut din hud och är idealisk för normal och oljig hy.

Hourglass Ambient Lighting Bronzer

Denna estetiskt tilltalande Bronzer kommer från Hourglass och finns tillgänglig i fyra nyanser. Dess oigment ger en subtil finish som glider rätt på huden och ger en god täckning. Den passar bra för att göra highlights ljusare och erbjuder ett felfritt, solkysst utseende.

Milk Makeup Matte Bronzer

Sol i en pinne, Milk Makeups krämbronser finns i två nyanser och är superlätt att applicera. Dra över kindbenen, käkelinjen, eller var du än behöver, för att smälta sömlöst med dina fingrar, en svamp eller borste.

Den lätta formeln ser mörkare ut än vad den visar sig på din hud. Den är väldigt byggbar för att intensifiera färgen.