Shadow

12 Bästa Sminkborstarna för Alla Tillfällen

Top 6 Makeup Powders

Är du på jakt efter bra sminkborstar för olika syften? Att ha rätt sminkborstar för rätt syfte är viktigt, men att även ha kvalitativa sminkborstar som gör jobbet väl är svårare att hitta. VI har därför satt ihop en lista av riktigt bra sminkborstar för alla typer av syften.

Charlotte Tilbury Powder & Sculpt Brush

Om du letar efter en borste för att applicera rätt mängd produkt på din T-zon och din näsa samtidigt som den låter dig skugga dina kinder, är denna borste från Charlotte Tilbury ett måste! Det kan användas för kontur, pulver och blush!

NARS Ita Kabuki Brush

Denna Kabuki-borste från NARS är idealisk för kontrollerad applicering av pulver och färg. Det är ett utmärkt val för contouring, blandning och markering av dina kindben. Det tar din contouringexpertis till en helt ny nivå. Detta är det bästa valet för amatörer och nybörjare.

Marc Jacobs The Bronze Bronzer Brush

Om du vill ha en extra stor bronzerborste för att ge ditt ansikte och kropp en enkel, sollyster glöd, är denna lyxiga borste från Marc Jacobs ett måste! Den är designad med en generös, extra bred form och fjädermjuk borste för en naturlig och perfekt blandad solbränna.

Zoeva 142 Concealer Buffer

Denna häftklammerborste kan användas för att applicera din concealer på mörka cirklar, fläckar och andra fläckar för en felfri och naturlig finish. Om du vill att din concealer ska prestera bättre, borde du ge denna borste ett försök eftersom det hjälper dig att få full täckning, utan att se kakaktig ut.

E.L.F Angled Blush Brush

Denna borste är en välsignelse för alla dina sminkälskare. Den erbjuder precision, och dess mjuka, täta borst gör konturerna enkelt utanför ansiktet. Du kan använda den med mousse, vätska eller pulverblush, bronzer eller till och med highlighter för en studioliknande finish! För sitt pris får du definitivt mer än vad du betalar för.

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush hjälper dig att uppnå en extremt felfri grundapplikation. Om du har drömt om ett naturligt utseende, luftborstad finish – överväg dina drömmar uppfyllda med denna pensel Det är bra för multitasking, vilket innebär att du också kan använda den för att applicera din rouge eller bronzer. Det är också en av de mer prisvärda borstarna som inte kompromissar på kvaliteten.

Bareminerals Full Flawless Face Brush

En flexibel, avsmalnande borste som ger naturligt utseende, medium till full täckning när den används i breda svepande slag över hela ansiktet. Bareminerals Full Flawless Face Brush är tillverkad av naturliga fibrer och är perfekt för din pulverfundament och rodnad. Det gör att du kan uppnå den exakta täckningen du letar efter.

Bobbi Brown Concealer Blending Brush

Behöver du en concealerborste med ett smalt och ultraexakt huvud? Den här från Bobbi Brown har syntetiska borst som gör det lättare än någonsin att lysa upp och dölja svåråtkomliga områden. Detta fungerar vackert med både kräm- och flytande concealers.

Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush

Denna ansikte och kropp Kabuki Brush från Fenty Beauty är den ultimata makeupborsten! Den har en anpassad vinklad design för blandning av både vätske- och pulverformler. Denna borste diffuserar precis rätt mängd produkt, och dess handtag ger bekväm kontroll.

Fenty Beauty Cheek-Hugging Highlight Brush

Ett stort fan av överstrykningspenna? Rihannas banbytande kind-kramande highlightborste omfattar kurvor som ingen annan. Med den här borsten är det superlätt att lyfta fram dina kinder, pannben, läppar, näsbron, etc. Om du vill uppnå en enkel glow är det något du borde ha i din sminkväska!

Make Up Forever Small Paint Brush

Denna Make Up Forever-borste ser ut som din vanliga pensel och är perfekt för konturer. Den applicerar generöst en produkt för en intensiv färgutdelning och medellång till hög täckning. Storleken är idealisk för exakt applicering och dess raka fibrer kan användas med flytande och gräddeformler.

Tom Ford Cream Foundation Brush 02

Om du är på jakt efter en foundationborste som fungerar exceptionellt bra med både flytande och gräddeformler är den här av Tom Ford en säker-vinnare. Den är tät packad, den är mjuk och den håller sin form väl. Dessutom lämnar det aldrig ränder eller borstlinjer så du kommer alltid att få en slät och felfri bas.