Shadow

40 Bästa Schampo för Perfekt Hår Bäst i Test

Vikten av schampo för ditt hår är någonting som har lyfts som extremt viktigt, ända sedan vi är små. Att ha fett och smuts i hårbotten och i håret är inte riktigt tilltalande. Men med ett enormt urval av schampoo på marknaden, från olika märken, och olika effekt, kan det vara svårt att hitta ett som är perfekt för dig. Med det sagt är det även viktigt att ha i åtanke att allas hår är olika och behöver olika behandling.

Vi förstår att de otaliga valen kan vara överväldigande. Så därför har vi skapat en guide och lista på några av de bästa schampo för ditt hår, för olika hårtyper, smak, och preferens.

Bästa schampon


1. SheaMoisture

Detta schampo gör underverk på fettiga hårbottnar, men kan ofta ta bort resten av dina delar av fukt. Men den här har aktivt kol för att effektivt rensa din hud, medan grön kokosnöt ger fukt genom dina mellanlängder och ändar.

2. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Sha

Det första steget för att reparera skadat hår börjar med ett bra schampo. Detta nya anti-aging-alternativ har extrakt för att förbättra elasticiteten och öka glansen. Den bindande tekniken lämnar håret torrt och gör att det känns silkeslätt.

3. Dove Intensive Repair Shampoo

Detta schampo är utmärkt för skadat och grovt hår, eftersom det hjälper till att stärka det och lämnar håret riktigt smidigt.

4. Sachajuan Silver Shampoo

Om du har platinahår vet du vilken kamp det kan vara att hålla den perfekta tonen. Ett bra silverschampo är avgörande för att neutralisera alla gula, och Sachajuan’s gör just det, samtidigt som du tillför volym och glans.

5. Nexxus Color Assure Shampoo

Nexxus ‘Color Assure är sulfatfri och har tre oljor [mandel, kokosnöt och argan] med fuktgivande egenskaper, vilket håller färgbehandlat hår återfuktat.

6. Redken Color Extend Shampoo

Detta Redken-schampo är ett annat bra alternativ för dem med färgat hår. Den har UV-filter för att hålla solen från att bleka färg och ceramider som låser in fukt och förhindrar att dina hårstrån går sönder.

7. Cantu Anti-Fade Color Protech Shampoo

Denna prisvärda formel är bra för texturerat hår som har färgats. Tack vare den den quinoa-proteindrivna tekniken mjuknar dina lockar och ökar din färg.

8. Oribe Shampoo for Moisture & Control

Moisture & Control-schampot har massor av naturliga ingredienser, blandat med aminosyror och polymerkomplex. Amber- och solrosekstrakt hjälper till att återfukta och stimulera hårbotten, samtidigt som håret stärks, från rot till spets.

9. Ouidad Curl Quencher Moisturizing Shampoo

Alla med lockar vet att de behöver fukt, och detta schampo från Ouidad är lösningen. Packad med glansförstärkande vitaminer och ingredienser som kamomill och majsolja, kommer det att göra överbearbetade lockar silkeslena och mjuka på nolltid.

10. Briogeo Be Gentle, Be Kind Avocado + Quinoa Co

Vi rekommenderar Briogeos co-tvätt-schampo, som använder havs-, avokado- och quinoa-extrakt för att tvätta nära håret, och lugnande aloe för att hjälpa till att nära hårbotten.

11. Hairstory New Wash

Detta schampo är 100% fritt från rengöringsmedel, men rengör samtidigt håret mycket bra. Den använder aloe vera, en kombination av eteriska oljor och är så bra att det avskaffar behovet av en balsam.

12. The One by Frederic Fekkai

Detta återställande schampo är det du behöver du behöver. Du kommer att notera märka silkigare, och mjukare hår redan efter en användning – och en ännu större förbättring med tiden.

13. Pura d’or Premium Organic Argan Oil Anti-Hair Loss Shampoo.

Detta är schampot för alla hårtyper, kvinnor och män. Detta schampo består av många intressanta örter och naturliga ingredienser. Det är hundra procent organiskt och läkartestat. Detta schampo är ett komplett paket, ett 100% naturligt perspektiv mot håravfall, hårvård och förtjockningsmedel, och fungerar för alla hårtyper.

14. Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo

Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo har en mjukblå nyans och är sulfatfri, så det skadar inte ditt hår.

15. Bumble and Bumble Surf Foam Wash Shampoo

Om du är ute efter vågor måste du börja i duschen. Bumble and Bumble’s Surf Shampoo tillför mjuk, beröringsbar struktur till även de finaste hårtyperna.

16. DevaCurl Low-Poo Delight

Detta lätta schampo är specifikt för de med lösa vågor och hjälper till att tvätta hårbotten samtidigt som den ger viktlös fukt.

17. Pravana The Perfect Brunette Brunette Toning Shampoo

I likhet med hur lila avbryter mässingsfärgade toner hos blondiner, härdar den här nyansen de irriterande röda och orange toner som den mörkhåriga uppsättningen hanterar.

18. John Frieda Radiant Red

Ett bra, prisvärt alternativ är John Friedas Radiant Red-schampo, som förstorar röda nyanser i håret utan att tynga det.

19. Alterna Haircare Caviar Infinite Color Hold Shampoo

Denna färglåsande formel hjälper till att minimera blekning på alla strukturer, så att du inte behöver skynda dig till salongen.

20. Kérastase Cristalliste Bain Cristal Thick Shampoo

Cristalliste, eftersom det är silikonfritt, lämnar långt hår att se jämnt och vackert ut.

21. Playa Every Day Shampoo

Denna skonsamma formel gör ett utmärkt jobb med att rengöra håret och samtidigt hålla naturliga oljor intakta. Resultatet: hår som bättre behåller sin struktur och stil när det inte har blivit avskalat från fukt.

22. Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo

Även om detta schampo är avsett för hårt skadat hår, fungerar det bra även på friskt, tjockt hår. Den lämnar håret återfuktat, fullt och blankt.

23. Moroccan Argan Oil Extra Natural women shampoo

Detta schampo är extremt populärt tack vare dess egenskaper. Det hjälper hårets återväxt och hårskydd tack vare naturliga ingredienser, den har E-vitaminolja som är bra för både hår och hud.

24. Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo

Detta hårvårdsschampo har visat sig vara ett utmärkt naturligt schampo. Håret blir tjockare, friskare och längre på bara ett par månader.

Tack vare de naturliga ingredienserna i detta tea tree schampo har paul metchelle blivit ett av de mest berömda och framgångsrika schampo varumärkena i USA. Ett fantastiskt val helt enkelt.

25. Argan Oil Shampoo

Argan Oil Shampo från Maple Holistics innehåller 100% ren Argan olja.

Andra ingredienser inkluderar Avokado olja, Persika olja, mandel olja, vars kombination ger en rengöring som riktar sig till föroreningar men inte hårbotten.

Detta skonsamma schampo är fritt från Parabener och fungerar effektivt för alla typer och färger, inklusive färgbehandlat hår.

26. Hair Surge från Ultrax Laboratories.

Detta stimulerande schampo använder koffein-schampoteknologi för mikroblandning för att stimulera håret och eliminera föroreningar.

Den unika blandningen av Ketoconazol och koffeinföreningar har kliniskt visat sig minska förluster och främja tillväxt.

Denna prisvärda och lättanvända formel finns för både män och kvinnor

27. Degrease

Detta schampo kommer från Maple Holistics. Den är speciellt designad för dig som har fet och kliande hårbotten.

Denna sulfatfria formel ger en lösning på torr hårbotten genom att använda olika naturliga oljor för att lugna och återfukta.

Effektivt för kvinnor, män och tonåringar är detta organiska schampo 100% botaniskt.

28. Formula 500

Detta schampo är utformat för att minska hårförlust och främja tillväxt, speciellt för dem som lider av tunnare hår eller en avtagande hårfäste.

Denna otroliga regenereringsformel är ett schampo och balsam i två steg, skapat av vitaminer och mycket koncentrerade extrakt, och är också en utmärkt behandling för mjäll.

29. Sage Shampoo for Heavy Dandruff

Detta schampoo från Maple Holistics, är effektivt mot tung mjäll. Denna naturliga formel är fri från parabener, dofter och sulfat, och innehåller ingredienser som är skonsamma mot hårbotten och effektiva för behandling av alla typer, inklusive färgbehandlat hår.

Till skillnad från många konkurrenter använder denna inge hårda kemikalier för att attackera mjäll, utan använder naturliga vitaminer och extrakt som gör att hårbotten känns ren och uppfräschad..

30. Dr. Bronner’s Organic Pure Castile Liquid Soap for scalp cleaning, Tea Tree Oil (shampoo & soap)

Ett av de bästa schampona för kvinnor kommer från Dr Bronners. Den torkar inte ut hud och hårbotten eftersom den är tillverkad av naturliga oljor och har inga sulfater i, det är tillverkat med olja, det är antibakteriellt och motverkar-svamp. Detta kvinnoschampo garanterar en maximal rengöring av din hud och hårbotten och hjälper dig att få den fräscha känslan efter att du har duschat.

31. Art Naturals Organic Argan Oil Shampoo that adds volume to women hair

Detta är ett tre-i-ett schampo, balsam och kroppstvätt, det ger den bästa efter badkänslan du kan ha, och det garanterar den hälsosammaste hårbotten som gör att ditt hår känns friskt och lätt.

32. Nioxin System 2 Starter Kit Cleanser, Scalp Therapy & hair Treatment Shampoo

Nioxin System 2 var speciellt designad för märkbart tunnare, naturligt hår. Det ger tätare hår och en frisk glans samtidigt som den skyddar hårbotten. Det här schampons namn talar för att det är självt, det kommer att förbättra hårets beröring och se ut, vilket gör det tjockare och hälsosammare. sa att det är en så solid produkt och faktiskt under några veckors användning så ger der fantastiska resultat. Till och med priset på schampot är bra.

33. WEN by Chaz Dean Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner

Wen hårvård och balsam är en av de mest bästa schampon eftersom det håller håret friskt. Ditt hår kommer att se vackert och friskt varje gång du använder detta schampo.

34. Nizoral Anti Dandruff Shampoo

Detta bästsäljande schampo kan användas två gånger i veckan, det kommer att rengöra och gör håret tjockare och friskare. Det kan användas av både vuxna och barn över 12 år.

35. Pura d’or Hair Loss Prevention Premium Organic Shampoo, Brown and Blue

Detta är ett fantastisk Pura D’or schampo som har ett 100% naturligt konserveringssystem som är växtbaserat.

36. ORS Olive Oil Creamy Aloe Shampoo

Detta schampo ger en stor upplevelse av hårvård eftersom den är rik med arganolja som är känd för sina utmärkta fördelar för hår- och hårbottenvård.

37. Head & Shoulders Dry Scalp Care, Almond Oil, Dandruff Shampoo

En av de bästa mjällschampona mot hårbotten som fungerar perfekt med kliande och torrt hår. Den är perfekt i pris, kvalitet och prestanda. Head & shoulder är en av de mest använda schampon mot mjäll. Det  förbättrar hårbotten och hårets hälsa redan efter två veckors regelbunden användning, det håller håret rent och vackert.

38. Reborn Max

Reborn Max schampo från Reborn Labs innehåller naturliga örter som stoppar hårförlusten genom att sänka DHT-nivåerna.

Denna tillväxtformel är enkel att använda och skonsam mot din hud. Det finns inga farliga kemikalier i schampot, vilket innebär att det inte finns några negativa biverkningar.

Det eliminerar också torrhet och tunnare hår och är en kraftfull partner på vägen till hårväxt.

39. The Lipogaine Big 3

Lipogaine Big 3 Premium-håravfallshampo är en sulfatfri formel som kombinerar naturliga och kliniska ingredienser för att minska hårförlust och främja tillväxt.

Big 3 innehåller Ketoconazole och Bioton. Det är ett milt schampo, skonsamt mot hårbotten och det är Parabenfritt.

40. Amplixin’s Stimulating Hair Loss Shampoo

Amplixin’s Stimulating Hair Loss Shampo är utformad för att främja tillväxt och är säker för alla typer och färger, inklusive färgbehandlat hår.

Detta schampo innehåller Acetyl-Tetrapeptide-3, Red Clover och koffein.

De naturliga oljorna i denna formel ger en mild rengöring som avblockerar folliklar och blockerar de negativa effekterna av DHT