Shadow

38 Bästa Nagellacken – Nackellack Bäst i Test

Du kanske vill variera dina nagellacksfärger baserat på årstid, humör, eller klädsel. Men oavsett vilken färg du föredrar så är typ av nagellack samt vilket märke ännu viktigare. Faktum är att alla naggellack inte är skapta på samma sätt, och deras egenskaper och kvalité varierar enormt mycket.

De bästa nagellacken håller en lång tid, utan att flagna, och har kvar sin ursprungliga glans en lång tid framåt.

När allt kommer till kritan finns det inte mycket som är mer irrriterande än flagnande naglar som är nymålade. Så oavsett om du är helt besatt av nagellack, eller bara vill måla sporadiskt och att nagellacken ska hålla så bra som möjligt, är det viktigt att hitta den perfekta nagellacken. Men med så många olika nagellack att välja kan det vara svårt att hitta de bästa. För att hjälpa dig har vi därför listat några av de absolut bästa nagellacken!

Bästa nagellacken


Du behöver inte gå till salongen för att få en fantastisk manikyr. Detta långvariga nagellack ger ett professionellt resultat som varar en lång tid.

2. OPI Nail Lacquer

Detta OPI nagellack är ett av de bästa i industrin. Torktiden är betydligt snabbare än många andra nagellack. Den främsta fördelen med detta nagellack är att det är dess fantastiska täckning.

3. CoverGirl Outlast Stay Brilliant Nail Gloss

Detta CoverGirl nagellack har ett fantastiskt motstånd mot flagning och varar längre än många andra nagellack. I genomsnitt brukar detta nagellack vara i sex dagar innan det flagnar.

The Nails Inc. Are You Hot Or Not duo är verkligen ett speciellt nagellack! Som magi ändrar nagellacket färg när temperaturen förändras. Tvätta händerna i varmt eller kallt vatten och se den grå färgtonen förvandlas till rosa, medan den ljusa rosa färgen byter till en ännu ljusare version av skuggan.

Detta nagellack är fantastiskt, båda i sken och i kvalité. Ett starkt rekommenderat nagellack.

Orly är ett livligt, högkvalitativt nagellack med fantastisk nyans.

Detta nagellack från Chanel har en vacker ljus lila ton med en fantastisk neutral nyans för alla tillfällen. Chanels formel är packad med ceramider, vilket kommer att bidra till att förbättra kvaliteten på naglar över tid.

Sally Hansen lanserade äntligen en växtbaserad, 100 procent veganskt nagellack. Snäll. Ren. kollektionen finns i 30 nyanser vilket gör att du bör kunna hitta ett som passsar din stil och ditt humör.

Det coolaste med Deborah Lippmanns Gel Lab Pro-polering är att du kan få samma resultat som i en salong minus alla UV-lampor och verktyg. Denna är idealisk för en mer minimalistisk look.

Essies Expressie snabbtorkande nagellack är för alla som “inte har tid för det.” Den främsta fördelen med detta nagellack är att det är snabbtorkande, men då det är tillverkat av Essie kan du även förvänta dig ett kvalitativt nagellack.

11. OPI Mexico City Collection in Don’t Tell a Sol

Gul är en så unik och vågad nyans att få rätt för alla typer av skönhetsprodukter, men nagellack är särskilt svårt. Den här är dock fantastisk. Som en del av OPI: s Mexico City-kollektion ger Don’t Tell a Sol djärvheten och ljusstyrkan till din manikyr.

Nails Inc.’s Crystals Made Me Do It-uppsättningen innehåller ett rosa kvartsinspirerad rosa nagellack och en topplack infunderad med ametistkristaller. Kristallerna är toppbeläggningens speciella egenskap, men det torkar också snabbt på under 45 sekunder.

It’s Your Mauve är ett lyckligt medium skuggalternativ för vintern om du inte har riktigt mörka färger.

CND: s English Garden Collection kommer i fantastiska vårfärger – alla inspirerade av blommor. Perfekt om du vill sätta lite färg på vardagen.

Du behöver inte oroa dig för att få frustrerande flagor direkt med det här gelliknande nagellacket. Få ett glansigt och varaktigt utseendet på en gelmanikyr utan salongen eller UV / LED-ljuset med denna patenterade formel. Det har 10 aktiva ingredienser för att få fantastiskt utseende utan skador. Den geniala konturborsten har en enorm 320 borst för att jämnt belägga färgen för en smidig applicering, plus att borsten har en rundad spets för att göra processen idiotsäker. Ännu bättre, formeln är vegansk.

16. Essie Nail Polish

Essie är ett enormt populärt nagellack. Den har fått toppresultat från testare, experter och konsumenter, och många gillar speciellt dess höga glans, som håller en lång tid framåt.

17. Maybelline New York Color Show Nail Lacquer

Detta budgetvänliga nagellack i genomsnitt varar länge. Den motstår slitage och håller länge utan flagor. En recension om detta nagellack har lydig: “Jag är väldigt hård mot mina händer … plantering, sport, skrubbning etc. … Nagellacket har hållt perfekt på mina händer som om det var den första dagen.”

Detta nagellack får dina naglar att se ut och må bra. Det skyddar, jämnar ut och stärker naglarna med bambuxtrakt, ljusnar med diamantpulver och är blekningsbeständigt tack vare UV-absorberare. Butter Londons Patent Shine 10X Nail Lacquer har en innovativ 10-i-1-formel som ger en gelliknande skydd och glans. Den chip- och chockbeständiga formeln erbjuder upp till 10-dagars slitage tack vare polymerteknologi. Och bäst av allt, så innehåller den formaldehyd, formaldehydharts, DBP, toluen, kamfer, etyltosylamid, xylen eller TPHP.

Jinsoon har ett gott rykte för att vara en av de bästa manikyristerna i skönhet, med kändisar och redaktionella klienter, innan hon lanserade sin eponyma linje med nagellack. Ända sedan dess har de varit älskade av alla inom branschen och utanför. Hennes silkeslena formler är kända för deras enkla applicering, glans och för att vara fria från formaldehyd, toluen, DPB, formaldehydharts och kamfer.

20. Wet n Wild MegaLast Nail Color

Detta budgetvänliga nagellack ger dig extremt mycket värde för pengarna. Den håller extremt länge, långt längre än många dyrare alternativ.

21. Jin Soon Nail Polish

Jin Soon nagellack är känt för sin 9-fria formel. Den har en “blank finish” och sitter extremt hårt vilket ger en långvarig effekt som  motverkar flagor.

22. Essie Nail Polish

Det är en rik formel som är lätt att applicera och motstår flagor under lång tid, speciellt när den bärs under en fantastisk topplack. färgerna är “mycket pigmenterade och mycket ogenomskinliga.” Det bästa med detta nagellack är att det är lättillgängligt i många affärer, samtidigt som det är myckethögkvalitativt.

23. China Glaze Nail Lacquer with Hardeners

Detta nagellack erbjuder enormt mycket värde för pengarna. Nagellacket har en unik formel, som inkluderar nagelhärdare.

24. Sally Hansen Miracle Gel

Få nagellacksresultat som konkurrerar med salongsmanikyr med detta innovativa nagellack, som inte kräver det vanliga ljuset att torka. Ett separat laboratorietest visade att detta lack torkade snabbt, flagnade mindre och varade längre än vanligt nagellack.

Möt Colleen, en fantastisk ljusrosa nyans i Zoyas Calm Collection. Den har en sofistikerad rosa/beige-aktig färg.

26. Sally Hansen Complete Salon Manicure

Detta nagellack har fördelen att det kräver mycket mindre arbete för en manikyr, samtidigt som den varar för alltid. Nagellacket har fantastisk färgfördelning som förblir ljus med hög glans. Denna produkt har en bred och platt borste, vilken det räcker med ett endaste drag för att täcka hela nageln. En nackdel med denna är en lång torkningstid, men trots detta är det ett fantastiskt nagellack.

27. Butter London Nail Lacquer

Detta nagellack är något dyrare än många andra på marknaden, men för detta får du hög kvalité och ett stort och unikt urval av färger. Nyanserna är välpigmenterade och håller länge. Med endast ett lager erbjuder den helt ogenomskinlig manikyr.

28. Sally Hansen Miracle Gel

Detta nagellack håller dina målade naglar fräscha och långvariga. Detta nagellack håller sig stark mot flagorm vilket gör att det håller sig fantastiskt många dagar.

29. OPI Nail Lacquer

OPI: s nagellack är levande, rikt, och långvarigt. Detta nagellack finns i ett omfattande utbud av nyanser som “går smidigt och lämnar en vacker finish. Den har en fantastisk hållbarhet och motverkar flagning längre än andra märken.

Denna nagellack ger dina naglar den mest hälsosamma looken någonsin.

31. Smith & Cult Nailed Lacquer

Detta lyxiga nagellack lever definitivt upp till hypen. Detta sortiment nagellack är lätt att arbeta med och fortsätter att vara glansigt och smidigt, med enbart ett svep. Den håller väldigt länge utan att flaga.

32. Essie Nail Polish

Praktiskt taget varje nagelsalong har rad efter rad av detta märke. Essie har vunnit priser för deras formel som är hållbar mot flagor, och är smidig för att ge felfri glans och täckning.

Kanske deras mest ikoniska nyans är Ballet Slippers, en ren rosa som passar med nästan allt. Rykten säger att det är en favorit bland den brittiska kungafamiljen.

33. Chanel Le Vernis Nail Colour

Många säger att detta nagellack är som att få en manikyr hos en professionell. Även utan top coating förblir detta nagellack blankt och kan vara upp till två veckor. Priset för denna är aningen högt, och du betalar för varumärket, men samtidigt betalar du även för ett fint kvalitetsnagellack.

34. Revlon ColorStay Gel Envy Longwear Nail Enamel

Detta är den närmaste nagellack som har kommit nära en gelliknande nagellack utan LED-lampa.

Detta nagellack håller för mer än bara vardagsliv. Detta nagellack kommer att hålla länge och motverka flagning.

35. Zoya Nail Polish

Ett fantastiskt all-nagellack som är giftfritt och veganskt. Det täcker lätt, och har en fantastisk struktur. Detta nagellack har även nyanser för alla typer av smaker.

Det finns gott om skäl att älska OPI. Deras nagellack går smidigt och håller en lång tid. Dettta älskade varumärket har ett imponerande brett utbud av nyanser, plus kommer i strukturer och specialeffekter.

Smith & Cult har några av de bästa nyanserna i industrin. Nagellacket är jämnt och förblir superglansigt. Den femfria formeln är också fri från dibutylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehydharts, kamfer, etyltosylamid, xylen och trifenylfosfat.

38. Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color

Även om det inte egentligen är en gelmanikyr, varar den en lång tid. Färgerna är vackra, glansiga och lätta att applicera. Borsten är även fantastiskt och gör appliceringen enkel.