Shadow

19 Bästa Läppstift – Läppstift Bäst i Test

Det finns inget mer besvikande än att bära ett underbart läppstift bara för att upptäcka att färgen har försvunnit inom några minuter efter applicering.

För att undvika att spendera pengar på snabbt försvinnande läppstift, rekommenderar vi några av de bästa läppstiften som håller länge och ser fantastiska.

Bästa läppstift


1. Nars Velvet Matte Lipstick Pencil

När det gäller en läppstift som ser fantastiskt ut och har en matt sammetsformel är Nars läppstiftspenna fantastisk.

Detta läppstift kommer att kännas lite mer fuktgivande på dina läppar än att bara vara matt. Matta läppprodukter tenderar att torka ut läpparna. Denna är fantastiskt bekväm håller verkligen länge medan den fortfarande har en matt effekt.

2. Chanel Le Rouge Duo Ulta Tenue Lip Colour

Detta är ett fantastiskt läppstift. På grund av märket kostar det lite mer, men du får även kvalité.

Denna läppstift är perfekt för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller någon som inte vill oroa sig för att förstöra sitt smink under dagen. Färgen är smidig och torkar snabbt. Den glansiga top coaten ger en vacker glans och fukt.

3. NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

För mindre än hundra kronor får du en otrolig läppprodukt. Denna lätta och matta “lip cream” känns som en blandning av läppstift och läppglans.

Den har en mjuk, matt, soufflé konsistens. Det är inte så vätskigt så det är lätt att bygga och väldigt bekvämt att använda. Du kan lägga det mycket tunt eller bygga upp lager. Den kommer inte att sitta i åtta timmar men det är fortfarande ett fantastiskt alternativ på läppstift.

4. Covergirl Exhibitionist 24 Hour Ultra Matte Lipstick

När det gäller långvariga läppstift finns det inte så många fuktgivande alternativ – men denna Covergirl-produkt är matt och känns aldrig riktigt för torr när du bär den.

Detta läppstift finns i 10 nyanser. Enligt varumärket kan det hålla på i upp till 24 timmar och öka läppens fukt med 40%! Detta är ett fantastiskt läppstift av ett välkänt varumärke.

5. Anastasia Beverly Hills Liquid läppstift

Detta är ett fantastiskt flytande läppstift med fin intensiv färg.

Anastasia har riktigt unika nyanser och detta läppstift finns i många olika färger. Denna pigmentpackade formel ger inte bara sin vackra färg, utan den har också en stark kvarhållningskraft och har en lättanvänd applikator som gör applikationen enkel.

6. Revlon Colorstay Overtime Lipstick

Detta högt rankade och populära läppstift har en flytande formel i ena änden och en blank version på den andra. Så om du vill hålla den mer matt kan du bara använda färgen. Avsluta om du vill ha en mer blank effekt, bara bygg lager på glansen.

Du kommer att behöva en sminkborttagare för att få bort den då den är så intensiv. Det här är ett perfekt läppstift om du gifter dig eller om du ska gå någonstans där du bara inte vill röra dig med din smink.

7. Ilia Beauty Color Block High Impact Lipstick

Om du letar efter ett bra alternativ på läppstift kan detta vara för dig. Ilia Beauty Color Block High Impact läppstift har en väldigt silkeslen formel som är fullpackad med enormt mycket pigment. Denna formel är långvarig, och varar från 4 till 6 timmar.

8. Kevyn Aucoin Beauty Molten Matte Liquid Lipstick

Detta läppstift har fantastiskt sken som inte torkar läpparna eller känns tungt. Det är en fantastisk formel för komfort, färg och tillförlitligt lång hållbarhet. Läppstiftet är smidigt och glider över alla läppfel.

För de bästa resultaten, applicera i tunna, rena lager, vilket möjliggör torktid emellan lagren. Varje lager ger dig mer färgutdelning och täckning.

9. Fenty Beauty av Rihanna – Mattemoiselle Plush Matte läppstift

Detta läppstift av Rihanna har en universell användbarhet, rik färg, och en lätt känsla på läpparna. Den är fri från parabener och sulfat. Är den bra nog för Rihanna bör den vara bra nog för dig.

10. Kat Von D Studded Kiss Crème läppstift

Detta är ett fantastisk läppstift med underbar läppstiftsstruktur. Generellt sett är läppstift torkande och / eller vaxartade men denna formel är bara bekväm och något fuktgivande. Den finns tillgänglig i andra färger, känns. viktlös, och har en fin pigmenterad formel.

11. Revlon ColorStay Ultimate Suede Lipstick

Denna formel från Revlon är gjord med fuktgivande sheasmör, aloe-vera och E-vitamin och har en mjuk matt yta.

Detta läppstift gör att dina läppar känns återfuktade. Det kommer inte att hålla kvar så länge som en flytande läppstift gör, men är superpigmenterad, fuktgivande och ger dig och mycket längre färg än bara en traditionell läppstift.

12. Bite Beauty Amuse Bouchie Läppstift

Detta läppstift är krämigt och slät, och den håller i flera timmar. Det finns i flera andra färger, ger extrem fukt till läpparna, och har en mjuk och krämig konsistens.

13. Smashbox Always On Matte Liquid Läppstift

Detta fantastiska läppstift har en fantastisk hållbarhet och håller upp till åtta timmar. Det har en fjädervikt och en mjuk formel.

14. Kat Von D Everlasting Liquid Läppstift

 Detta läppstift ger dig komfort hela dagen med en fantastiskt lätt formel. Detta läppstift glider över din läppar på ett enkelt och mjukt sätt. Läppstiftet sitter hårt genom hela dagen. Den har en slät och matt finish.

15. MAC läppstift

MAC är ett av de främsta varumärkena inom läppstift. Den har en fantastisk hållbarhet och sitter långt in på dagen och kvällen.

16. Covergirl Outlast Lip Color

Det här är en riktig klassiker. Den är fantastisk för den som föredrar att applicera läppstift en gång, och sedan glömma bort den, samtidigt som den ser fantastisk ut på läpparna.

Enligt varumärket ger denna formel upp till 24 timmar beständig färg. Försegla bara den långvariga kraften med den fuktande toppskiktet!

17. LANCÔME Matte Shaker High Pigment Liquid Läppstift

Detta läppstift har en lätt känsla på läpparna och en fantastisk kuddlik applikationsborste.

18. Tom Ford Beauty Lip Color

Tom Ford är ett fantastiskt varumärke och tillverkare av sminkprodukter. Detta inkluderar även läppstift. Läppstiftet är väldifgt mjukt och återfuktande. Färgerna är starka och bygg-bara, som kan byggas lager på lager. Formen på läppstiftet gör att den är enkel att applicera. Läppstiftet har även väldigt god hållbarhet.

19. Nars Audacious Läppstift

Detta läppstift appliceras lätt och är glamoröst. Den finns i en rad olika färger och är gjord i USA.