Shadow

11 Bästa Foundation – Foundations Bäst i Test

Att försöka hitta den bästa foundation kan ofta kännas som ett svårt val.

Det finns många gissningar involverade, och det som ser bra ut i butiken kan snabbt visa en helt annan sida bara några timmar senare. Men grundarbetet för att hitta bästa foundation är väl värt det. Men saken blir inte enklare när det finns enormt många att välja mellan. För att hjälpa dig på traven har vi därför skapat denna guide och lista av bästa foundation som är tillräkligt lätt för att se fantastisk ut, men samtidigt tillräckligt stark för att dölja rodnad eller till och med ut mörka fläckar. Här är de bästa foundations som du kommer att älska.

Bästa foundations


Detta foundation ger dig en lysande täckning med fantastisk glow. De ökade färgpigmenten levererar en otrolig lyster för ett bra täckning.

Denna foundation är oerhört populär och högt prisad. Den är inte billig, som du kan tänka dig med Chanels produkter, men produkten är högkvalitativ och väl värd pengarna. Denna foundation get din hud en naturligt lysande finish och har 25 i solskyddsfaktor.

Detta foundtionhar lång hållbarhet på hyn. Den har en lätt och serumliknande konsistens som fortfarande ger bra täckning, inklusive acne. Den går bra att bygga ovanpå, utan att se klumpig ut.

Som namnet avslöjar, lovar denna produkt en matt och porlös finish. Och den håller vad den lovar. Den är lätt, och dess flytande konsistens gör det enkelt att applicera och blanda. Denna foundation är helt enkelt fantastisk!

Denna 24 timmars foundation har mycket god hållbarhet och sitter på huden snyggt och lätt, och ger tillräcklig täckning för att dölja eventuella ärr eller skönhetsfel. Den har en fantastisk matt finish, men samtidigt är den inte för matt, och ser inte heller glansigt ut. Den hjälper helt enkelt till att ge en naturlig glow inifrån.

Denna har blivit mer känd på senare tid då Meghan Markle bar denna foundation på sin bröllopsdag. Den är en perfekt lätt foundation för sommaren som ger rätt täckning utan att kännas tung på din hud. Den har god hållbarhet även under varma dagar

Det är helt enkelt en perfekt lätt foundation för alla säsonger, och den finns i tillräckligt med nyanser för att hitta rätta toner året runt.

Denna återfuktande foundation från Laura Mercier är fantastisk. Man känner sig inte oljig eller kakig av det, men den har ändå helt perfekt täckning.

Du kanske föredrar pulverfoundation om du har en lite oljigare hudtyp.

Denna foundation appliceras ganska transparent men har en något krämig yta som passar bra med concealer och ger en fantastisk glow runtom i huden. Den är också ekologisk och förpackningen är så unik!

Denna fantastiska foundation är tillräckligt ren för en naturlig look men också byggbar om du tycker att du behöver lite mer täckning. Den är vrkligen är fuktgivande och ger din hud en fin daggig look medan den håller hela dagen. Den har även SPF 15.

10. Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder

Om du har oljig hy är det viktigt att hitta rätt produkter. Denna produkt är fantastisk då den absorberar fukt och hjälper dig att motverka glans. Detta Laura Mercier pressade pulver gör verkligen susen. En liten hake är dock att du kan behöva fylla på efter några timmer för att förbli oljefri.

11. Dolce & Gabbana Perfect Matte Liquid Foundation SPF 20

Denna foundation är inte billig men den är fantastisk. Den låter dig bygga täckning vid behov och denna gör att porer och fina linjer försvinner. Den hjälper din hy att hålla sig matt, och ger en mjukare, naturligt fettfri typ av finish.

Denna formel är extremt lätt och ger glödande och daggig hy. Se till att skaka flaskan ordentligt i förväg så att pigmenten kan blandas med oljor och serum – därifrån får några droppar jobbet gjort. Den är så lätt att du knappt kan känna den, men om du använder bra belysning med en kvalitetsborste kommer du att märka täckningen.

Denna foundation smälter in i huden riktigt bra, och bara en droppe räcker för att ge god täckning i ansiktet.

Den är superlätt och väldigt diskret, men ger ett fantastiskt resultat.

14. Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup,

Detta foundation gör att varje brist försvinner, suddar dina fräknar och döljer fina linjer. Den är också matt på bästa sätt: utan att vara torr.

Den är även packad med bra ingredienser som gör din hudvård fantastisk. Den innehåller Matrixyl 3000, en linjeminskande peptid och grönt te för antioxidantskydd, samt ljusmedel och fuktighetskräm.

15. CoverGirl Queen Collection Lasting Matte Pressed Powder

Om din hy tenderar att bli oljig senare på dagen, är denna foundation fantastiskt bra för snabba touchups och för att hålla ditt ansikte matt. Det bästa är att du kommer att glömma att du bär fouvilket gör den här foundation på ditt ansikte.

Ilias är ett helt flytande pigment, så det blötes hela vägen in i din hud. Men trots att den är flytande så ger den dig ett fantastiskt hudfiltret hela dagen.

17. Benefit Cosmetics ‘Hello Flawless!’ Custom Powder Cover-Up

Denna ger den perfekta täckningen du behöver utan att se ut som om du har lager av smink. Den stannar hela dagen och ser fantastisk ut.

18. Koh Gen Do Maifanshi Moisture Foundation

Formeln är ultralätt och innehåller ljusreflekterande mineralpigment som suddar och suddar utt dina porer eller fläckar. Och det bygger lager helt fantastiskt. Så di kan bära det varje dag och även för en kväll ute. En fördel med denna är att den innehåller solskyddsfaktor. Formeln för Koh Gen Do-grunden är gjord med hudälskande ingredienser som vegetabilisk kollagen, och jojobaolja så känns den fantastisk på huden

19. Le Metier de Beaute Classic Flawless Finish Foundation SPF 8

Mycket flytande formel lyckas ge tillräckligt med täckning för att dölja brister utan att vara super tjock. Detta är verkligen ett smink som inte ser ut som ett smink. Denna är helt fantastisk.

20. L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation

Konsistensen är förvånansvärt lätt och andas. Täckningen är matt, men inte kakig, smälter sömlöst med din hud för att dölja fläckar och rodnad. Den här torkar inte ut din torra hud under dagen. För priset är denna foundation extremt prisvärd.

21. Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint

Denna rika foundation känns som en krämig, tonad fuktighetskräm. Formulerad med hyaluronsyra håller den huden återtfuktad – men lyckas ändå hålla sig på plats – hela dagen. Medium täckning med en daggig yta, den är perfekt för någon med torr, känslig hy.

22. Merle Norman Perfecting Makeup Broad Spectrum SPF 25

Denna foundation varar hela dagen med stor täckning och en lysande finish, vilket är svårt att få på 40+ hud. Och det är perfekt för näsa, kinder, överläpp och haka, som ofta är oljigare än resten av ansiktet.