Shadow

47 Bästa Nagellack – Nackellack Bäst i Test

I denna artikel tittar vi närmare på de bästa och mest populära nagellacken på marknaden.

Bästa nagellack


1. The Volume Mascara kevyn aucoin

Om du letar efter en elegant vardaglig look är det detta det bästa alternativet där ute.

Konsistensen är ganska “våt”, vilket betyder att du inte får de torra klumpiga lapparna, och ytan är vackert glansig, vilket känns mer sofistikerat än en platt, matt svart.

2. Scandal’Eyes Volume on Demand Mascara Rimmel

Brun mascara ser utan tvekan mer naturlig ut än svart.
Rimmel gör en av de bästa bruna formlerna: det ger dig ljusa, definierade fransar som kan byggas på kommande kväll. Ett fantastiskt val av mascara.

3. No Makeup Skincare Mascara

Mascara kan torka, så om du försöker hålla dina fransar i toppskick, väl denna. Den mjuka formeln innehåller biotin och peptider för att uppmuntra längre, starkare fransar, medan borsten ger dig ett lyft, definierat utseende som aldrig hamnar överbelastat.

4. Lash Sensational Volumizing and Thickening Mascara 01 Very Black

Maybellines kult Lash Sensational Luscious har en tjock, böjig trollstav som gör att du kan täcka varje frans i ett svep.

5. Pump ‘N’ Volume Mascara

Diors senaste innovation kommer att få dig att undra varför alla maskara inte kommer i ett pressbart rör. Den enkla men ändå innovativa förpackningen ger en jämn beläggning av den lockförbättrade formeln på den borstade borsten, och säkerställer också att du inte sitter kvar med en massa klumpig mascara i rörets botten.

6. Volume Effect Faux Cils Waterproof Yves Saint Laurent

Många vattentäta mascaror kan tendera att torka, men YSL: s mascara är formulerat med fuktande oljor för att säkerställa att det håller sig utan att stressa dina fransar. Den är intensivt svart, och samtidigt kommer det att hålla mycket väl.

7. Toleriane Volume Mascara La Roche-Posay

Denna skonsamma formel är speciellt utformad för känsliga ögon – den är perfekt för bärare av kontaktlinser också. Den lätta strukturen ger mjuka ögonfransar, och keramiderna inuti hjälper till att stärka och ge näring till dina fransar.

8. Lash Brag Mascara Anastasia Beverly Hills

Denna populära debutmascara kommer inte att göra dig besviken. Ett enda svep kommer att få folk att undra om du har lösa ögonfransar.

Med en enorm, fet borste och tjock, krämig formel är den absolut inte för alla – men om du är ute efter stora ögonfransar utan spindelklumpar, är det utan tvekan en av de bästa mascarorna du kan välja.

9. Lash Slick av Glossier

För att få ett ögonfransar med bättre utseende är Glossier ett bra val av mascara. Denna milda mascara idealisk för subtil förbättring, snarare än totalt drama.

Som sagt, det presterar anmärkningsvärt bra i de förlängda insatserna och kommer inte att klumpa eller flaga – även efter att du har lagt ihop det.

10. Triple Shot Mascara ciaté London

Finishen av denna mascara är dramatisk men ändå smickrande och levererar långa, glansiga fransar som håller böjning hela dagen.

11. Vivienne Sabó Classic French Mascara Cabaret Premiere

Det saknas skäl till varför Vivienne Sabó Classic French Mascara Cabaret Premiere är en av de bästa valen av mascara.
Innesluten i ett underbart guldrör gör denna mascara exakt vad den lovar att; ger vackra, voluminösa, klumpfria ögonfransar med bara ett lager. Formeln är lätt, smutsbeständig och hållbar.

12. Fiji 3-in-1 Mascara Ted Baker

Den här mascaran från varumärkets sminklinje är verkligen enastående. Staven är varken för fet eller skapar spindelögonfransar.  Den väl fördelade borsten täcker varje ögonfrans med en jämn, glansig päls.

13. Roller Lash Benefit

Benefit har många en ikoniska och populära mascaror. Om du är ute efter en varaktig mascara är Roller Lash ett fantastiskt val.

Borstens vinklade fransar get grepp om varje frans när du kamrar igenom, vilket skapar en klumpfri finish.

14. Vivienne Sabó Classic French Mascara Cabaret Premiere

Vivienne Sabó Classic French Mascara Cabaret Premiere är en av marknadens bästa mascaror. Denna kan bara inte bli fel!

15. Al’iver Twinkle Starlight Long Curl Mascara

Förpackningen för denna mascara är utan tvekan är väldigt attraktiv, men det är förmodligen det minst spektakulära med denna sensationella förlängda maskara!

16. Doucce Punk Volumizer Mascara

Doucce Punk Volumizer Mascara har en unik kombination av långa och korta fiberborst på borsten som på en gång kommer att separera, lyfta och jämnt täcka dina fransar.

17. TheBalm Mad Lash Full Size Duo Voluminous Mascara

Denna mascara ger volym till dina fransar bättre än många andra mascaror. Detta är tack vare sin lätt böjda borste och kraftfulla volymformel. Du kommer att se att den här mascaraen ger alla som använder den, fulla, uttalade och volymuniösa fransar.

18. Essence cosmetics Lash Princess False Lash Waterproof Mascara

Högkvalitativa mascaror från skönhetsmärken med stora namn tenderar ofta att kosta mycket, vilket gör dem till det lyxiga skönhetsköp. Saken är att det finns mascaror såsom Essence cosmetics Lash Princess False Lash Waterproof Mascara som kan köpas till bara en bråkdel av kostnaden som ger dig praktiskt taget samma resultat. Enormt prisvärd mascara!

19. Tetyana Naturals 4D Silk Fiber Eyelash Mascara

Denna mascara har ett avancerade förtjockningsformel och icke-irriterande, giftfria ingredienser, bland andra fördelar. Denna mascara ger dig möjlighet att säga farväl till spindelfransar, flagnande färg, och onaturliga snygga fransar. Istället ger den dig fantastiska och jämna fransar.

20. JDO Mascara Waterproof Black Mascara

Hur låter en vattentät, voluminerande maskara som är gjord med allergivänliga, naturliga ingredienser? Den här från JDO erbjuder alla dessa funktioner och mer.

21. L’Oreal Paris Makeup Voluminous Original Volume Building Waterproof Mascara

Du kommer att bli imponerad av att denna ögonläkartestade och allergitestade vattentäta mascara som hjälper dina fransar att se ut 4x sin naturliga tjocklek.

22. Glossiva 4D Silk Fiber Lash Mascara with Brush

Denna magiska mascara är helt fantastisk. Dess vattentäta formel ger dig tjockare, mer voluminösa ögonfransar, allt från bekvämligheten med ett väldigt snyggt rör.

23. Buxom Lash Volumizing Mascara

Genom att leverera 3x volymen i ett enda drag har denna djupa svarta voluminerande maskara en vitamininrik formula och en timglasformad borste med täta formade borst.

24. NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara Mascara

Letar du efter ett budgetköp som inte kompromissar? NYXs mascara lovar forskningsstödda fördelar. En klinisk studie fann att 95% av deltagarna såg omedelbar volym och 94% såg omedelbar lyft efter att ha använt den.

25. Maybelline Great Lash Washable Mascara

Denna mascara är en av de mest populära mascarorna på marknaden. Denna hypoallergeniska formeln ger ett professionellt utseende med helt fantastiska fransar efter bara en applikation, även om du kan välja att lägga till fler lager för ännu mer intensitet.

26. L’Oreal Paris Makeup Voluminous Extra Volume Collagen Plumping Mascara

Denna L’Oreal-mascara är enormt populär. Mascaran ger volymfransar, bidragen av kollagenteknik som lovar att ge tjockare fransar med upp till 12 gånger påverkan. Med denna mascara blir dina ögonfranskar enormt fylliga.

27. YSL Volume Effet Faux Cils Mascara

Volumerar, förlänger och även separerar. Det är verkligen en all-around mascara som definitivt bör höjas som en av de bästa mascarorna. Formeln är ganska långvarig utan att någonsin få “klumpig” eller “spindelbenseffekt”, och den har en rak borste.

28. Benefit Cosmetics They’re Real! Lengthening & Volumizing Mascara

Det här kan vara den bästa mascaran med plaststav. Även om det gör det vackert lyckas det ändå ge fransarna ett långt, omfattande utseende, vilket vi alla längtar efter. Vissa människor tycker att den kan vara något tung, och föredrar en lättare mascara för en bättre krullning, men den kanske visar sig vara helt perfekt för dig.

29. Glossier Lash Slick

Den här underbara svarta mascaran från Glossier är enormt populär. Om du gillar en liten, delikat trollstav men inte vill ge upp förlängningseffekten av en större borste, är detta vara den bästa mascaran för dig. Den har små fibrer som tar tag i fransarna och lägger längd i en filmbildande formel som håller en böjningen mycket bra. Den ger inte enormt med volym, däremot.

30. Lancome Hypnose Waterproof Black Mascara

Om du söker efter ett märkesmascara som faktiskt är värt sitt pris, rekommenderar vi starkt Lancome Hypnose Waterproof Black Mascara. Med sin mästerliga konvexa stora borste och högkvalitativa formel, lovar den att hålla hela 24 timmar och öka din fransvolym upp till 6 gånger.

31. Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara

Denna vattentäta mascara från Maybelline är högt betygsatt. Med valet av antingen “brunaktig svart” eller “väldigt svart” nyanser av svart är denna mascara färgborste designad för att fånga varje ögonfrans för att ge dig extremt glamorösa fransar.

32. Too Faced Better Than Sex Mascara

Det som gör detta till en av marknadens bästa maskara är dess otroliga volym- och förlängningsförmåga. Själva borsten är timglasformad med en traditionell borste, så den hjälper till att hålla fransarna böjda. Den smutsbeständiga formeln är berikad med peptider för att förstärka fransarna, och den kommer i en djup svart nyans, för vem behöver andra färger?

33. Eyeko Lash Alert Mascara in Black

Det finns massor av fantastiska mascara-alternativ från Eyeko. Den har fantastisk fransförlängande ingredienser och fenomenal livslängd. Det ger långa, omfattande och separata fransar som håller hela dagen, även genom regn eller tårar.

34. Covergirl Clump Crusher Mascara

Den böjda plastborsten ger maximal lock och fransseparering med en formel som lätt förtjockar och förlänger fransarna. Det fungerar för nästan alla och når en trevlig mittpunkt mellan naturlig och dramatisk.

35. Urban Decay Perversion Mascara

Som ett av de krämigare alternativen på den här listan, är detta den bästa mascaraen att använda om du upptäcker att de flesta formler blir flingiga eller klumpiga på fransarna. Det kommer att ge dina fransar en naturlig definition utan ytterligheter – om dina fransar redan är långa eller tjocka kan det vara ett utmärkt val. Som en extra fördel finns det många återfuktande ingridienser i denna formel för att få dina fransar mjuka och friska.

36. Chanel Le Volume de Chanel Mascara

Detta är en annan av de bästa mascarorna för extrem drama! Den tjockar, separerar och förlänger fransar med en unik borste som har borst i olika längder för full täckning. Det är lätt att bygga upp och lägga i lager, och väldigt enkel att använda

37. Maybelline Lash Sensational Mascara

Maybelline är ett av de första varumärkena som släppte mascara kommersiellt. Maybelline bevisar att du inte behöver bryta din spargris för att rocka fantastiska fransar.

Lash Sensation är särskilt bra för dig som vill ha fransar med riktigt drama. Det är en byggbar, superförlängande och volymgivande formel som fortfarande lyckas hålla en viss åtskillnad. Själva staven är böjd för en bättre curling-effekt, vilket gynnar de med raka fransar.

38. Milk Makeup KUSH High Volume Mascara

Denna hampolje-maskara är ett populärt val. Hampolja är speciellt populärt för hud, men fungerar även bra för fransar.

Dess intensivt svarta formel och stora, volumiösa borste är fantastisk. Det ger en fantastisk volym och längd men det kan uppfattas som tungt för vissa.

Det kommer ut supervått till en början, så du kanske vill ge det lite tid att torka innan du verkligen kan se resultatet.

39. Hourglass Film Noir Full Spectrum Mascara

Denna mascara är så krångelfri som en mascara kan vara. Den är lätt, vilket ger fransarna en perfekt förtjockad och förlängd effekt utan att torka ut eller bygga upp lager. Borsten är timglasformad, men också fantastisk för att hålla en en lock. Det håller fransarna flexibla hela dagen och gör att de förblir naturliga.

40. Tarte Maneater Voluptuous Mascara

Denna mascara ger hela volymen hos en nylonborste, men separeringen av en plastborste. Det är också en av de bästa mascarorna för de med känsliga ögon, eftersom mascaran inte orsakar problem om det kommer i ögat och det är lätt att ta bort.

41. Lancôme Hypnôse Custom Volume Mascara

Från Lancôme har vi en mascara med en liten borste och en stor inverkan. Den tunna borsten är perfekt för dig som gillar en exakt applikation och maximal fransseparering, eftersom själva formeln fungerar dubbelt för att ge underbar volym. Det är ganska byggbart för de som gillar att lägga på flera lager och innehåller en touch av panthenol för att hålla fransarna återfuktade.

42. Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Detta är ytterligare en av de bästa mascarorna för dig som vill ha en falsk franseffekt. Det förlängs vackert och ger lite volym, i en byggbar formula som inte klumpar sig. Den har en klassisk borste som fungerar för de flesta fransar och ett guldrör som ger en lyxig känsla.

43. L’Oréal Telescopic Carbon Black Mascara

Denna unika mascara ger längd, separering och exakt kontroll, och den anses vara en av de bästa mascarorna, även om det är en apoteks-och matbutiksprodukt. Plastborsten är väldigt mager med små, pigga borst, så att den lätt kan användas för att nå små fransar i ögats innersta hörn eller för att applicera mascara på de nedre fransarna. Det är inte så volymande som L’Oreals Lash Paradise-maskara, men inte alla vill ha volym.

44. Clinique High Impact Mascara

Om du vill ha en mascara som ger längd och separering kan denna vara perfekt för dig. Den har en exakt borste som är av medelstor storlek och en formel som förblir mjuk och frodig utan att någonsin bli torr eller klumpig. Det ger viss volym, men det håller också lockar väldigt bra. Som med andra mascaror från äldre varumärken finns det både svart och brunt.

45. Kevyn Aucoin The Volume Mascara in Rich Pitch Black

När du behöver något som garanterat inte smetar, skulle den bästa mascaran att prova definitivt vara en slangmascara. Även om de inte är fantastiska på volymsidan, är de utmärkta för att ge tjocka fransar och separering. Själva borttagningen är också lätt, eftersom de släpps i små rör med bara lite varmt vatten. Borsten på denna maskara är supertunn, vilket gör exakt applicering med precision lätt.

46. Dior Diorshow Mascara

Denna lyxiga mascara från Dior har etablerat en ikonstatus. Detta är troligtvis på grund av dess förmåga att ge massiva, dockliknande fransar till nästan vem som helst, tack vare mikrofiberna inbäddade i formeln. Medan vissa tycker att det är tungt, älskar andra det. Borsten är stor, så den är mycket volymgivande och separerande men också lite svår för vissa att använda.

47. Make Up For Ever Smoky Lash Mascara

Tjocka, långa fransar i en svep? Ja, det är möjligt. Denna ultra volymgivande mascaran sticker ut för sin förmåga att ge massiva ögonfransar snabbt utan att känna tunga ögon.