Shadow

30 Bästa Hårspray – Hårspray Bäst i Test

Hårspray är en livsviktig sminkdetalj för många. Men med enormy många olika märken, typer, och varianter kan det kännas svårt att hitta en som faktiskt är bra, och som passar din hårtyp. För att hjälpa dig hitta en hårspray som kommer passa perfekt till ditt hår, har vi skaåar en guide till de bästa hårsprayerna och saker att tänka på.

Olika typer av hårspray


Glanshårspray

Om du har märkt att hårspray får ditt hår att se tråkigt och oinbjudande ut, har du använt fel typ. Byt till glanshårspray och få ge boost till ditt hår genom glans med mycket utstrålning.

Viktlös hårspray

Denna typ av hårspray hjälper dig att öka hårets volym utan att tynga det på huvudet. Det är bra för de med superfint hår som vill ha mer volym.

Volymgivande Hårspray

Denna hårspray fungerar precis som namnet antyder. Det hjälper till att öka hårets volym och gör att det ser fullständigare ut och tjockare. Du kan applicera det vid rötterna i ditt hår för bästa resultat. Volymgivande hårspray är bra för dig som har fint eller tunt hår för att hjälpa till att tjocka och stärka hårsträngarna.

Hårspray mott “frizz”

För dig som regelbundet vaknar med att håret står åt alla håll eller ofta får trassligt hår, bör du ha en frizz-control spray. Denna låser hårsäckar, håller i fukt och låser ut fukt. Lockar eller fräscha frisyrer kommer att hitta stora fördelar med denna hårspray.

Värme hårspray

Om du använder värmeredskap för ditt hår kan det göra att håret tappar sin naturliga fukt. Det är därför du måste använda en termisk hårspray som du kan använda som en skyddande barriär mot ditt hår. Och eftersom den innehåller mindre alkohol är det definitivt hälsosamt för håret också.

Strukturgivande hårspray

Den här typen av hårspray är en uppgradering av torrschampo. Det ger mer volym och ett fast grepp, utan att blöta håret. Texturerande hårsprej lämnar inga rester, vilket är bra för dem med fint eller tunt hår.

Nu när du har koll på grunderna till hårspray, kan vi gå vidare att kika på några av de bästa hårsprayerna.

Bästa hårsprayerna


1. Moroccanoil Luminous Hairspray Strong Finish

En sak som du absolut kommer att älska med denna hårspray är det fungerar för alla hårtyper. Det innehåller arganolja vilket ger ditt hår ett varaktigt grepp och motverkar krusning. Oavsett om det är flätor, mjuka eller naturliga stilar, är den fantastiska formeln perfekt för att skapa en viktlös känsla utan att lämna flagnande rester.

2. Amika Fluxus Touchable Hairspray

Denna hårspray innehåller havtornsbär och över 190 biologiskt aktiva föreningar för att säkerställa att ditt hår får det flexibla greppet med en blank yta. Produkten är säker för kemiskt behandlat hår och främjar produktionen av kollagen för att bygga friskt hår.

3. Living Proof Flex Shaping Hairspray

Denna hårspray fungerar för alla hårtyper och ger en borstbar och berörbar känsla. Den innehåller en blandning av flexibla men fasta polymerer som arbetar på fuktigt eller torrt hår för att skydda det mot värme och säkerställa stilens livslängd. Du kan använda den när som helst i din stylingprocess och fortfarande få anmärkningsvärda resultat.

4. Aveda Air Control Hair Spray

Aveda gör en underbar hårspray som är full av fördelar för håret. Det härstammar från tallhartsteknologi, som är designad för lätt, omarbetat grepp för att lägga till volym i håret direkt från rötterna. Skadliga ingredienser som parabener och sulfater saknas från blandningen. Denna hårspray är speciellt gjord för att ha noll klimatpåverkan.

5. Oribe Superfine Hairspray

Detta är en speciellt utformad hårspray som du vill lägga händerna på. Produkten kommer med en ny teknik som syftar till att ge dig flexibelt, borstbart och mjukt hår. Dessutom har den en uteslutande ultratorr finish för att låta ditt grepp förbli fast utan att vara tungt. Du kan också använda det på alla hårtyper, oavsett färg eller behandling.

6. R+Co Vicious Strong Hold Flexible Hairspray

Med komponenter som pro-vitamin B5, skapar R + Co hårspray ett starkt men flexibelt grepp om ditt hår. Det ger även ditt hår en riktigt härlig doft. Du håller frizz på avstånd och får perfekt hållbarhet i håret.

8. Verb Ghost Hairspray

Parabener, sulfater och silikoner är inte säkra för ditt hår och du bör hålla dig borta från dem. Och eftersom denna hårspray inte innehåller någon av dessa skadliga kombinationer, är det en hårspray vi rekommenderar. Produkten har allt du vill ha i en flaska – ditt hår får skydd, fast grepp och fukt. Den har en osynlig, men ändå kraftfull formel för att hålla din frisyr intakt under hela dagen.

9. Hair by Sam McKnight Modern Hairspray

Om du behöver bekämpa frizz och lägga till volym i håret, är detta ett fantastiskt val för dig. Hårsprayen är speciellt bra för ditt hår då den är universell och har så många förmåner för ditt hår. Du kan spraya den direkt på hårets rötter för att skapa rak eller lockig effekt. Det finns också doftanteckningar som hjälper dig att hålla den friska lukten runt omkring dig när du går förbi.

10. Tigi Bed Head Masterpiece Shine Hairspray

Om du behöver en hårsprej som kan ge ett fast grepp och mer volym, är det detta du behöver. Denna hårspray kommer med fantastiska ingredienser som är bra för hårlängd eller konsistens. Du kan använda den för att undvika stelhet och få enorm glans.

11. Alterna Haircare Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray

En ultratorr, fuktbeständig och viktlös hårspray är vad du får från en flaska Alterna hårspray. Produkten blir aldrig klibbig eller styv i håret, men arbetar för att förlänga livslängden och för att låsa och motverka frizz. Med komponenter som organiskt bambuxtrakt, organisk kendi-olja och inga skadliga ingredienser kan du lita på att ditt hår kommer att se så bra ut som du vill att det ska se ut med denna hårspray.

12. Sexy Hair Spray & Stay Intense Hold Hairspray

Denna produkt skapar en av de starkaste sprayerna som ditt hår kan få. Det är perfekt för att hålla varje elegant stil på plats med hållbar styrka. Den kommer med en ny produktionsteknologi och lämnar din frisyr med mer glans.

13. DevaCurl Flexible Hold Hairspray Touchable Finishing Styler

Från ett av de bästa märkena inom skönhetsbranschen är detta en hårspray som kommer att definiera din stil. Den lavendeldoftande hårsprayen ger ditt hår den nödvändiga styrkan med veteproteiner och lämnar dig med ett varaktigt grepp. En av de bästa egenskaperna hos produkten är den livfulla och vackra ytan du får efter att ha använt den.

14. Bumble and Bumble Spray de Mode Flexible Hold Hairspray

Hårspray är  ger ditt hår ett naturligt fast grepp, och det bästa av dem gör just det utan att skada dina hårstrån. Detta är en fantastisk hårspray från Bumble and Bumble och den har rätt ingredienser för att ge en underbar look.

15. Sebastian Shaper Plus Extra Hold

Om du störs av frizz varje gång fuktigheten ökar, är denna hårspray lösningen. Hårsprayen ger dig 24-timmars kontroll utan att vara klibbig eller styv. Den omedelbara åtgärden som levereras till din look gör att du ser fantastisk ut. Det finns inga skadliga ingredienser, så du behöver inte oroa dig för hårskador.

16. Drybar Money Maker Flexible Hold Hairspray

När du väljer en hårvårdsprodukt måste du välja den typ som passar ditt hår, eftersom du inte vill ha något som kommer att leda till förödelse. Men du behöver inte bry dig om din hårtyp när du väljer den här hårsrayen, eftersom den fungerar för hårstruktur och längd.

Den levereras med böjliga polymerer och beskärningsolja för att hjälpa dig att skapa ett flexibelt grepp och tillräckligt med glans för att din stil ska stå ut.

17. Nick Chavez Plump ‘N Thick Thickening Hairspray

För ett fast grepp och snygg look. Produkten är utformad med kollagen och har allt det som krävs för att öka hårvolymen och ge dig en glamorös glans. Det är också mycket hälsosamt och har inga skadliga ingredienser som kan skada dig eller ditt hår.

18. Alterna CAVIAR Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mist

Den här hårsprayen ger handdukstorkat hår volym och hållbarhet innan du ens har torkat, vilket betyder att saker bara kommer att fortsätta därifrån. Dessutom innehåller det antioxidanter för att förhindra skador, liksom för att motverka det kemiska och naturliga åldrandet av dina hårstrån.

19. Drybar Triple Sec 3-in-1

Denna hårspray kallas 3-i-1 av goda skäl: Du får omedelbar konsistens, volym och kropp utan att tynga ner ditt hår – vilket är avgörande för dem med tunt, lätt, och delikat hår.

20. Kenra Professional Volume Spray 25

Här är en utmärkt formel som har allt som krävs för att låta ditt hår se glansigt ut, med nödvändig styrka och volym. Denna hårspray kommer med fantastiska ingredienser för att ge ett varaktigt grepp på upp till 120 timmar och en hel dag med frizzmotstånd. Produkten fungerar också utan att lämna några flingor eller orsaka skador

21. IGK Down & Out Dirty Spray

Hårspray kan vara riktigt fantastiskt med hur snabbt de hjälper dig att skapa den hållning som krävs för att utforma ditt hår. Det är därför du vill ha denna texturerande hårspray i din hårvårdssamling. Den innehåller kokosnötolja för hår, solrosekstrakt och andra ingredienser för att återfukta håret. Ditt hår kommer också att stärkas, med en boost i håret glans. Om du bär flätor eller hästsvansar kan du också använda det för att ge mer kontroll och grepp, samtidigt som du förbereder håret.

22. Sachajuan Strong & Flexible Hairspray

Frizz kan vara väldigt hemskt, särskilt med tanke på hur svårt det är att bli av med det. Men du behöver inte gå igenom all den stressen när du hittar en räddning i en flaska hårspray. Det levereras med fantastiska ingredienser för att göra ditt hår lätt, och låter håret känna sig mjukt och beröringsbart.

23. REDKEN FORCEFUL 23 SUPER STRENGTH HAIRSPRAY

Denna hårspray har 24 timmars fuktbeständighet, är packad med C-vitamin och E-vitamin, och har en 8 timmars kraftig hållbarhet.

24. MATRIX VAVOOM FREEZING FINISHING HAIRSPRAY EXTRA FIRM HOLD

Denna fantastiska hårspray har en extra god hållbarhet och ska ha hållbarhet i upp till 97% fuktighet. Den erbjuder 24 timmars fuktbeständighet och anti frizz samt UV skydd

25. Ouai Texturizing Hair Spray

Kan du inte bestämma om du behöver torr schampo eller extra hårspray? Denna produkt ger dig 2 i 1 i form av en lätt spray med en himmelsk doft.

26. Living Proof Perfect Hair Day Body Builder

Om du letar efter en spray som ger extra grepp är denna spray den robusta sprayen du behöver.

27. DOVE BEAUTY STYLE + CARE EXTRA HOLD HAIRSPRAY

Denna hårspray är både paraben- och aluminiumfri. Den har en snabbtorkande formula och är anti-frizz. Den håller håret utan att du behöver applicera mycket, den luktar bra, och har ett bra pris. Den innehåller även keratin aminosyror, keratin, söt mandelolja och kinensik teblad.

28. Aussie Instant freeze 24 hours extreme hold hairspray

Denna hårspray, infuserad med australisk jojobaolja ger extremt grepp utan att torka ut dina lockar. Resultatet är en felfri frisyr som stannar hela dagen. Den ger extrem flexibilitet och har en frisk doft vilket gör denna hårspray till en favorit.

Hårsprayen har 24-timmars hållbarhet.

29. Oribe Dry Texturizing Spray

Detta är en fantastisk strukturerande hårspray som på bara några få sprut ger en rejäl dos av volym, konsistens och torr schampoeffekt. Sprayen är aningen dyr, men definitivt värd pengarna.

30. Verb Strong Hairspray

När du behöver långvarigt grepp utan stelhet eller extra vikt på ditt hår, är detta en perfekt hårspray. Det är starkt men flexibelt.